easypagelogo  

Mijn naam is Annette van Veen-Pieterson en ik wil je graag kennis laten maken met mijn sieradenlijn.

In 2005 ben ik met veel enthousiasme en vol creatieve ideeën van start gegaan met mijn bedrijf LA  LUMA. En vanaf januari 2006 sta ik ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
De naam La Luma is ontstaan door mijn 2 kanjers van zonen Luke en Maiko. Het 'La' staat voor het vrouwelijke franse lidwoord. Ik maak immers sieraden voor de vrouw! En daarnaast vind ik het zo lekker klinken. In 2007 is er een dochter bij gekomen. Haar naam wordt binnenkort gegeven aan een nog te ontwerpen ketting.

Mijn collectie bestaat uit trendy (zelfgemaakte) sieraden, veelal met swarovski stenen, kralenkettingen, horloges, riemen, sleutelhangers etc.
Om de collectie afwisselend en redelijk exclusief te houden maak ik regelmatig nieuwe creaties. Hierdoor gaan sieraden die al een tijdje in de collectie zitten op een gegeven moment uit de collectie. De laatste exemplaren hiervan gaan voor super aantrekkelijke prijzen weg. 

De materialen waarmee ik werk zijn zoveel mogelijk nikkelvrij. Ik heb gekozen voor Swarovski steentjes vanwege de prachtige schittering en hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om voor ieders portemonnee sieraden te ontwerpen.

Mijn sieraden zijn te koop via sieradenparty's, via de webshop (collectie), via de verkooppunten en gewoon op afspraak bij mij thuis.

Heb je vragen of wil je iets over een sieraad weten kun je altijd even bellen of mailen.


Last updated: 09-03-2009

Created with EasyPage